Företag

Vill ni synas bland Luleås ekonomstudenter?

Ekonomsektionen bedrivs helt ideellt och strävar efter att ge våra studenter en bra studietid och goda förutsättningar till arbetslivet. Detta vill vi såklart göra tillsammans med er företag! Vi anser att det är värdefullt att ge studenterna möjligheten att under studietiden få träffa potentiella arbetsgivare – och det är där ni kommer in i bilden.

Partnerskap

Ett partnerskap innebär att ni får knyta nära kontakt med våra studenter och lära känna dem ordentligt genom att regelbundet synas bland studenterna. Vi skräddarsyr avtalet utifrån era önskemål.

Marknadsföring

Vill ditt företag synas extra mycket bland våra studenter? Vi erbjuder marknadsföring av ert företag via våra sociala medier i form av Facebook och Instagram där vi har ett stort antal följare. Innehåll anpassas utifrån era preferenser.

Event

Studenter älskar att gå på event. Därför erbjuder vi er möjligheten att antingen delta på några av våra befintliga event, eller så skräddarsyr vi ett event som passar er. Eventet kan ske både på dagtid eller kvällstid, med eller utan mat.

l

Vill du veta mer om vilka event vi anordnar och på vilket sätt ert företag kan vara delaktiga? Kolla in vår arbetsmarknadskatalog för mer information.


Kontakta oss

Ekonomsektionen
Luleå Tekniska Universitet
Luleå Studentkår
971 87 Luleå