Evenemang

EKAR

EKAR är ekonomernas arbetsmarknadsmässa och infaller i november varje år. Det är en chans för företag att möta drivna studenter, och en chans för studenter att träffa spännande företag. 

Mäklardagen

Arbetsmarknadsmässan som riktar sig till studenter på fastighetsmäklarprogrammet. Under en dag besöks skolan av många spännande mäklarföretag, en ypperlig chans för både studenter och företag att synas.

Börsrådet

Denna dag besöks vi av storbankerna som under några timmar får tävla i en aktietävling. Detta evenemang arrangeras i november månad och är en chans för den nyfikne att få tips och råd, samt en chans att få tips och trix från bankernas egna analytiker. 

Finansfrukost

För den som är intresserad av aktier och marknaden arrangeras dessa frukostar. Frukostarna har olika teman och man får chans att lyssna på företag som kommer på besök samtidigt som man avnjuter en god frukost.

Ekonomfrukost

Varje läsperiod anordnas en Ekonomfrukost, totalt fyra frukostar per år. Frukostarna infaller i samband med tentaperioderna och övergår sedan i pluggstugor. Frukostbuffén innehåller allt mellan himmel och jord och förslag tas glatt emot.

Ekonomväskan

Varje år bjuds företag in till att vara med och sponsra en väska med produkter till våra förstaårsstudenter. Väskan delas ut strax efter skolstart och innehåller allt som kan tänkas behövas för skolgången. För företagen finns möjlighet att delta på en föreläsning.